Aan de vooravond van het 50-jarige jubileum van Adformatie vindt het eerste Adformatie Media Diner plaats waar alle executives van toonaangevende mediabedrijven het jaar samen aftrappen. Tijdens het netwerkdiner geven twee sprekers in een ‘State of the Media’ hun visie op de belangrijkste ontwikkelingen in de mediamarkt: Victor Knaap (CEO Media.Monks) en Frederieke Leeflang (voorzitter NPO).

Wat is nodig voor een gezond ecosysteem? Hoe biedt de media-industrie inflatie het hoofd? 2023 wordt een cruciaal jaar waarin de strijd op de streamingmarkt een nieuwe fase ingaat, het Nationaal Media Onderzoek definitief het licht zal zien, mogelijk de grootste concentratie op tv-gebied plaatsvindt, bedrijven kampen met prijsstijgingen en de big techs dominanter worden.

Het diner (invite only) vindt plaats op 19 januari 2023 in de High Light van Capital C.

Tickets voor het diner zijn € 395,- p.p. excl BTW

Sprekers

Victor Knaap - CEO Media.Monks

Victor Knaap is partner en ceo van Media.Monks, het bureaunetwerk dat in 2018 samenging met S4. Het bureau heeft inmiddels 57 vestigingen in 32 landen. Knaap spreekt zich geregeld uit over de versnippering van het bureau- en medialandschap en de digitale toekomst van Nederland. 

 

Frederieke Leeflang - Voorzitter NPO

Frederieke Leeflang volgde in 2022 Shula Rijxman op als bestuursvoorzitter van de NPO. Daarvoor was zij managing partner van Deloitte Legal. Tijdens het Media Diner geeft zij haar visie op de toekomst van het omroeplandschap. 

 

Susanne van Nierop | Content Director Adformatie | Sijthoff Media

Susanne van Nierop is Content Director bij Adformatie, en al jaren ervaren in het marcom- en mediavak. Daarnaast is ze jurylid bij verschillende creatieve en bureau-awards, zoals de Dutch Marketing Awards. Tijdens het Media Diner is ze moderator.

19 januari 2023

17:30 - 22.30 uur

Locatie: Capital C Amsterdam

Gedurende de middag voorafgaand aan het Media Diner organiseert Adformatie ook Minds in Media, inclusief de presentatie van het Media Report en uitreiking van de awards. Voor het programma en aanmelden, zie mindsinmedia.nl.